Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marensius

Juniorspiller

Ble medlem: 20 okt 04
Innlegg: 111

Lagt til: 02 jun 08, 13:44

Kampen mot Stabæk gjør at jeg er ganske så enig med platinum som startet denne tråden.

Grønnhagen mente at målet til FFK var å komme rundt på kantene og slå innlegg. Flott tanke, MEN....

Å starte med Opphaug og Ramberg på høyresiden, hvordan i all verden skal det bli innlegg av det, og i tillegg starte med Barsom på venstre siden som ALLTID dribler inn sentralt på banen, han gikk ikke til dødlinja en eneste gang.

Opphaug hadde vel ikke en enste overlapp, og til slutt Ramberg, hva skal vi si om Ramberg.
Kampen i går så det ikke ut som om han hadde spilt fotball noensinne. Det var tragisk dårlig. Hvor var Kvisvik i går, han hadde vært perfekt på høyre siden med Barsom på venstresiden, alternativt brukt Czwartek, Kouadio i stedet for nevnte Opphaug og Ramberg. Ramberg må vel være den dårligste kantspilleren FFK noensinne har hatt, han kan være god som sentral, men på kanten er han rett og slett ræva.

På topp syntes jeg Gardar klarte seg greit, han gjør det han skal gjøre bortsett fra et mål da kanskje, Tarik derimot var langt under pari.

Det jeg lurer litt på, er hvorfor endret Grønnhagen på et lag som gjorde det så bra mot Ålesund. Czwartek kom jo også på rundens lag i den kampen. FFK tapte mot Strømsgodset og tapte mot Stabæk, kanskje på tide å prøve laget som startet mot Ålesund igjen. Kanskje også, i hvertfall vurdere Kvisvik som vi alle vet alene kan avgjøre en kamp med en konge pasning, selv om han er usynlig i de 89 andre minuttene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340