Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tom!

Juniorspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 97

Lagt til: 02 jun 08, 13:26

Opprinnelig postet av Asgeir

3) Hvorfor trilla vi ikke ball i større grad for å strekke ut motstander og demoralisere? Det er akkurat som vi i utgangspunktet ikke har trua på det taktiske opplegget

Å forsøke å trille ball mot et i utgangspunktet bedre teknisk og ballspillende lag som Stabæk, er neppe noen fornuftig taktikk. Hva er det som egentlig tilsier at FFK skal være i stand til å spille ut Stabæk? Med Stabæks gode ballvinnere ville balltrilling være fullstendig hasardiøst.

Opprinnelig postet av Asgeir
 
4) Hvorfor spilte ikke Czwartek?? Ophaug er klart bedre defensivt, men når var han tungen på vektskåla for at Stabæk ikke scorte? Offensivt var han bedre med i dag, men det er slettes ikke bra nok offensivt

Jeg ville heller stilt spørsmålet: Hvorfor spilte ikke Kvisvik? Han er trolig den eneste som kunne snudd kampbildet i går.

Opprinnelig postet av Asgeir

5) Hvis vi skal spille så primitivt som vi gjorde idag med lang pasning inn i feltet, hvorfor kan vi ikke velge en annen type innlegg? Hvorfor ikke hardt og lavt mot mål? Hvor mange "innlegg" gikk rett i klypene på keeper?

Dette kan ha noe med evner å gjøre. Møter man et bedre lag, blir det ofte bare slik.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f