Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 25 mai 08, 20:07
Endret: 25 mai 08, 20:09
TV 2 kan like gjerne kjøre reprise av intervjuet med Morgan Andersen etter samme kamp fra i fjor.

- Vi møter et lag som spiller en type fotball jeg ikke liker. Strømsgodset ødelegger kampen. De satser på kraft og lange baller. Dessuten bruker de mye tid på innkast og andre dødballer. Andreomgangen ble jo som en finsk langfilm, sier han til VG Nett.

Men Strømsgodset skal selvfølgelig få lov til å spille den fotballen de selv ønsker, og de var gode til å forsvare seg i 2. omgang, samtidig som vi igjen ser at FFK sliter å spille mot lag som ligger så dypt og kompakt i banen med mange spillere. Det hjelper heller ikke at i utgangspunktet kreative spillere som Tarik Elyounoussi og Abgar Barsom ikke får til noe som helst (den eneste som var dårligere i dag var Tor Hammerø i TV 2-boksen), og at marginene ikke er med oss på de store sjansene vi faktisk skaper.

Det positive - som er verdt å ta med seg videre - er at vi er klart best i 1. omgang og har mye bra pasningsspill. Strømsgodset virker totalt tannløse inntil de får scoringen og kampen inn i sitt spor, derfor er det ekstra ergelig at vi ikke får med oss poeng. Godset kommer til å slite i år og er et lag vi bør ta 4-6 poeng fra over to kamper. Men dessverre skjer ikke det i år heller...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340