Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pondus-

Knøttespiller

Ble medlem: 04 jan 07
Innlegg: 72

Lagt til: 19 mai 08, 03:33
Opprinnelig postet av PlatinumCruiser

Thommasen så frisk og rask ut. Heller han enn Wallace neste match!

Føler at jeg må legge til en ting, slik at vi får ryddet opp i misforståelsene;

Jeg krever ikke Grönhagens avgang, overhodet ikke! Han er sikkert god til å trene, få frem det beste i spillerne osv. Men på noen felt må han være blind! Som å ikke se at Agbar skal over på høyre og Kvisvik over på venstre. Kvisvik skyter med? Venstre! Agbar skyter med? Høyre! Kvisvik får spille på? Høyre! Agbar får spille på? Venstre! Forstå det den som kan. Det *kan* jo ha noe med at Grönhagen ikke tør å ha kvisa forran wallace, i og med at det ville ført til en svak deffensiv venstreside... Men det tviler jeg på.. Det ligger noe annet bak, men det skal jeg ikke spekulere i. Da blir jeg vel kalt enda verre ting enn klovn!


det er veldig enkel forklaring på det. grønis er fan av at kantene skal kunne gå innover i banen. barsom har et godt venstebein til innlegg, men også et veldig godt høyreben til skudd.
Når man ser hva vi ender opp med av personer inne i feltet hvis kantene kommer ned til innlegg så er det forståelig.
av offensive spillere som vanligvis befinner seg i feltet har vi :
spiss : tarik som ikke akkuratt er best på hodet?! så har vi gardar/tegstrøm. Begge har grei fysikk, men vil heller ikke påstå de er livsfarlige på hodet.
midtbane : gashi, barsom og ramberg/kouadio/kvisvik. Eneste som får godkjent på hodet her er barsom.

Som kommentar til dine dine utsagt : barsom skyter med høyre, kvisvik med venstre. Når du en kant spiller og skal skyte...hvordan beveger du deg på banen da?! INNOVER...da må kvisvik være på høyre og barsom på venstre....

Så...istedet for å komme til linja og legge innlegg som ingen klarer å ta allikevel, så vil han at kantene skal dra seg innover og spille seg gjennom eller skyte.
DERFOR har han barsom på ene kanten som kan trekke innover, og ramberg/kouadio på høyre som kan legge innlegg (da prøve å treffe barsom som er god på hodet).

Og når du sier vi ikke har spilt morsom fotball? Etter som jeg har forstått det så er det hensikten til grønis. Mot brann og mot ålesund synes jeg vi spilte morsom fotball. De andre kampene var det rett og slett mange personlige feil som har endt opp med at spillet har stoppet veldig opp og blir stillestående. Jeg tror på ingen måte dette er HENSIKTEN til grønis. På bortebane er det forsåvidt heller ikke noe poeng å prøve å spille underholdende..der har man kun en jobb...å sanke poeng.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340