Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 17 mai 08, 12:15
Endret: 17 mai 08, 13:58
Opprinnelig postet av Tøfflus
Opprinnelig postet av dracula
4. Raio konge ifht Aarøy, ikke mange som er det .

Er det bare jeg som synes Aarøy er fryktelig oppskrytt, også som hodespiller? Han kommer som regel til kort mot gode forsvarsspillere, selv om han er høy som et fyrtårn. Mot Ham-Kam, hvor han scoret tre, kom ett av dem på keepertabbe og de to andre kom etter grove markeringssvikt fra Kamma-forsvaret. Mot en såpass dugelig hodespiller som Raio ble han blek, så også at han tapte et par i lufta mot Pål Andre (som skal ha applaus, bortsett fra situasjonen hvor AaFK hadde stolpeskudd på 3-0 var han veldig bra). Jeg forventet faktisk at Raio skulle ha grei kontroll på Aarøy, og hvordan noen har ment at denne trege, keitete lyktestolpen skulle på landslaget er meg en gåte.

Aarøy er en begrenset spiller, og har alltid blitt ansett som middelmådig. Har vel omtrent blitt sett på som Tippeligaens dårligste spiss tidligere, og et typisk eksempel på en spiss som duger i 1. divisjon, men ikke i eliteserien. Likevel har Aarøy utviklet seg de siste årene og han har faktisk blitt bedre med ballen i beina. Men Aarøys fremste styrke er, og har alltid vært, hans enorme spisskompetanse i luftduellene. Et par gode kamper tidlig i sesongen gjorde at Aarøy, som alle andre norske spillere, ble hauset oppe i skyene.

Men faktum er at Piiroja slitt veldig mot Aarøy tidligere, selv om Raio i går rett og slett var helt konge i luftrommet. Det var godt å se.

Generelt kommer jeg i farta på to spillere Piiroja ikke pleier å være så overlegen mot i luftrommet: Nevnte Aarøy og Azar Karadas.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340