Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 12 jun 03, 22:52
Det er ikke snakk om noen som helst jury... Det var en saklig begrunnet oppfordring.

Det du kommer med nå derimot er bare tull. Det går ikke an å klage på Plankehaaugen og påstå at de har en fetisj og at andre skal "klage på det og få de til å holde munnen". Ser du ikke forskjellen? Nei vel, da har du sannelig ikke mange omdreiningene i toppetasjen.

Som Gøran sier... Det er faktisk noe som heter supporterkultur, og der er Plankehaugen innenfor grensene.

Har ikke tid til å argumentere i evigheten akkurat nå, men kort sagt: Jeg SKREV at de skulle få en sjanse som alle andre, men HVORFOR må de gjøre det akkurat i den kampen? Hvorfor ikke vente? De har ventet i 2 måneder nå, hvorfor akkurat nå? Det blir for dumt.

Både din (pingla) og javells begrunnelser er syltynne. Alt på Plankehaugens premisser? Jeg snakket da ikke om haugen generelt. Under Skeidkampen stod jeg på ståa, og det eneste jeg hørte var denne bassen. En bass som gjorde at jeg var 10 ganger så sliten i kroppen enn normalt etter en fotballkamp, og det var ufattelig irriterende. Lyden bare gnagde seg inn i skelettet og røsket løs.

Da hadde jeg ingenting med haugen å gjøre, ingen av de rundt meg heller, men eneste jeg hørte var rop som: "Noen stikk høl på den tromma". "Å så deilig, endelig stoppa de". osv.

Hvorfor kan de da ikke ta hintet? Og hvis de absolutt må spille på stadion; Kan de ikke vente til de får utvilket seg litt? Vente til de finner en plass hvor folk faktisk HØRER at det er noe annet enn bass der. Vente til de har fått øvd seg, blitt bedre, akkurat som haugen!

Ikke bare dukke opp akkurat den dagen den tv-sendtekampen er for å vise seg frem på nasjonalt tv. HVOR var dere alle de andre kampene? HVORFOR akkurat nå?

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340