Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 04 mai 08, 12:37
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av Lemmy

 FFK har jo sletet i etablert angrep så langt dette året. 

Sletet? Norsk?

Jeg er ganske trygg på at FFKs sportslige ledelse har peiling på hva slags spillere de ønsker, og velger å ikke uttale meg så skråsikkert om hva/hvem som behøves Det er da ingen(?) her inne som har kompetansen som kreves for å bygge et lag i TL. Det skal bli interessant å se hvilken/hvilke spillere som er aktuelle. Friberg da Cruz vet vi jo om, men der er det jo status på helsa (kneet) hans som blir avgjørende....

Å bli fortalt med "skråsikker penn" hva FFK bør gjøre begynner å bli .... Meninger er, som tidligere sagt, helt fint, men hva med å skille egne meninger og skråsikre påstander?

Hehe, det var en skrivefeil. :)

Man kan vel ikke være sikker på at FFks sportslige ledelse har den kompetansen? Selvom det var en annen ledelse som hentet Stadheim og Vuorinen tyder jo bare det på at det kan være inkompetente folk som sitter med makten. Det er jo haugevis med eksempler på lag som forsterker med elendige spillere!

Og det kan godt hende at ingen her inne har kompetanse nok til å bygge et lag i TL. Men det tror jeg ingen her inne tror, heller. Såvidt jeg kan se er det ingen som skriver med "skråsikker penn" hva FFK skal gjøre, men folk er engasjerte og dette er en debattside. Og på debattsider er det som regel meninger, som du sier.

Men hvor mener du egentlig skillet mellom meninger og skråsikre påstander går? Min intensjon har hvertfall ikke vært å skrive innlegg som tolkes som skråsikre påstander, men som mine egne meninger. Så hvis du mener jeg har kommet med skråsikre påstander, kan du ikke skrive en PM til meg hvor du lærer meg skillet? :) Ville vært til stor hjelp, på forhånd takk!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f