Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 04 mai 08, 12:18
Vel, jeg kan jo bidra med noen "rykter" og betrakninger jeg også:

FFK kommer til å hente en høyre kantspiller. Kvisvik er for av-og-på, og kan vi egentlig forvente at Ramberg skal prestere som hittil resten av sesongen?

FFK kommer til å hente en spiss, da jeg tror Grönhagen føler det er for tynt på topp når Tarik er ute. Det blir garantert hentet en erstatter skulle Tarik bli solgt. Troppen klarer å erstatte Tarik i enkeltkamper, men ikke over tid. West tror jeg er ferdig etter sesongen.

FFK kommer til å hente en forsvarsspiller dersom det viser seg at Martinsen fortsetter å slite med kneet. Da har vi brått bare fem forsvarsspillere (Gerrbrand, Piiroja, Ophaug, Wallace og Czwartek), og to uferdige talenter (Shabani og Halvorsen), som per dags dato ikke holder nivået.

Det er litt tynt på sentral midtbane, særlig dersom Wehrman skulle bli skadet. Vi har ingen direkte erstatter for ham, og Elvestad er faktisk den spilleren som ligner mest, men posisjonen krever stor rutine, og det er vanskelig for en ung, skadeforfulgt spiller å slå igjennom der. En skade på Gashi/Wehrman fører til rimelig store rokkeringer på laget over tid (Ramberg eller Barsom inn fra kant), og det er ikke heldig når relasjonene begynner å sitte.

My 2 cents anyway.

PS! Dette forandrer seg selvsagt dersom noen skulle bli solgt eller bli skadet.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f