Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 03 mai 08, 17:42

1. Fredrikstad, yrende liv på sommern men ganske dødt om vinteren. Herlig by med godt fotball lag (noe som selvsagt trekker byen til topps. Eneste minus, fremkomlighet med bil i sentrum!

2. Halden, hva skal en si, ligger så nær sverige at det nesten kan kalles sverige. En fi by på sommern. Men rånere og volvo`er med terninger i speilet og revehale i antenna trekker ned. Festningen er allright men ligger langt under nr 1.

3.Askim - Bruker veldig liten tid i askim, men har hørt kallenavnet Hasjim, og det sier vel sitt?!

4 Mysen - Fikk bystatus for noen år siden, ikke fatter jeg hvorfor. Ett pluss er momarken travbane, ihvertfall når det er messe der oppe på sen sommern.

5 .Sarpsborg, rotete, stygg og utrolig rar by, de hevder hele tiden at de er bedre en Fredrikstad, men sammenlignet med Østfolds pærle er sarpsborg nærmest som avfall å regne. Ett pluss er eiendomsskatte nivået. Største minus; Sparta Hockey.  Er det ett sted jordkloden vår kunne fått hemorider, så måtte det ha vært i sarpsborg..

6. Moss, hva skal en si om en by som moss? Begynne med fotball laget, Østfolds stolthet kaller de seg, jaja, de får leve i troen ihvertfall, selvom de vinner treningskamper mot FFK før sesong start så er de fortsatt i divisjon med nybergsund og alta.... Det lukter vondt fra du ser MOSS på ett skilt langs E-6 til du er langt forbi. Men det er to plusser ved moss, 1, Det går ferge over til Horten som er en fin by, og det går fly til nesten hele europa.. De har ivertfall sørget for at folk skal få komme seg ut derifra, det skal de ha for!!!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340