Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 02 mai 08, 01:56

Opprinnelig postet av endre
Ville vel gjettet litt høyere, da han er ganske viktig for Lyn også.... Men er jo ikke umulig, siden de vet han er tapt uansett! Og personlig, uten FFK briller, ville jeg trodd FFK var mer attraktivt enn LSK, pluss konkurransen er vel langt lavere i FFK. Hvilke konkurrenter vil han ha i LSK? Bjørn Helge?

Vi skal ikke undervurdere betydningen av nærhet til Oslo, det er nok viktig for mange spillere. Selv om alle fra Fredrikstad synes vi bor i en fin by er nok Oslo langt mer fristende for de fleste som kommer fra andre deler av landet, spesielt de som befinner seg i 20 årene. Så sann sett har nok VIF, Stabæk og LSK en fordel om noen av de kaster seg inn i kampen.

Men klarer FFK å klamre seg fast på tabelltoppen frem til sommeren vil det helt klart gjøre klubben mer attraktiv for gode spillere. I LSK er det bare elendighet for øyeblikket men LSK har lange tradisjoner som toppklubb så bråket som er der akkuratt nå bør ikke bety så mye for en spiller som eventuelt signerer en 3-5 års kontrakt.

Skulle tro Bjørn Helge Riise vil legge beslag på høyrekanten i LSK når han er frisk nå som LSK har handlet enda en indreløper/sentral midtbanespiller i Bjørkøy. Så uansett om LSK skulle spille 4-3-3 eller 4-4-2 vil Bjørn Helge Riise og Espen Hoff slåss om den samme plassen sann jeg ser det.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340