Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 01 mai 08, 11:42
Endret: 01 mai 08, 11:48

Personlig er jeg usikker på om FFK umiddelbart henter en erstatter om Tarik forsvinner. Vi har allerede Fofana og West samt Trulsen på veg opp. Tror ikke vi skal se bort i fra at det blir satset på Fofana om Tarik forsvinner. Morgan hadde i allefall en "business strategy" som gikk ut på at de ikke skulle hente dyre ferdigutviklete spillere, men heller utvikle talenter. Henter vi spillere til 10 mill er vi for seint ute var hans ord. Og ingenting er dyrere enn spisser som scorer. Men jeg vet ikke om den strategien fortsatt gjelder etter Morgans avgang.

En høyrekant er det vi trenger mest så jeg håper Da Cruz eller aller mest Espen Hoff dukker opp til sommeren. Hoff ville vært en gigantsignering men heller ikke urealsistisk om vi ikke får konkurranse fra noen av de andre storklubbene.

Noen som vet om noen av de andre storklubbene jakter en høyrekant? LSK og Brann er i allefall godt forspent. Viking venter vel på han fra Odd. RBK og VIF har jeg ikke helt oversikt over men noe sier meg at VIF neppe ville sagt nei takk til Espen Hoff...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f