Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 22 apr 08, 19:21

Molde kampen.. FFK er meget stillestående, ingenting fungerer, Barsom blir utvisst, Kvisvik kommer inn.. sentrer en genial pasning til tarik som setter inn 1 - 1.. Like etter jobber Tegstrøm frem en sjanse etter Kvisvik pasning, og FFK vinner 2 - 0..

Igår, Bodø Glimt, FFK er stillestående, IKKE en dritt fungerer, BArsom er svak, og er etter mitt syn ikke no toppforsterkning.. Alle sover og ikke gjør en dritt.. Kvisvik og Tegstrøm kommer inn, Kvisvik slår corner til Piiroja som header inn 1 - 0.. Kvisvik slår en genial pasning til Tarik, som legger inn til Tegstrøm som scorer 2 - 0.. Og FFK vinner på en dag som er DRITT..

Kvisvik er MER viktigere enn vi tror, han har gått ned, tatt seg sammen og er genial.. Synes han trenger å starte ett par kamper, mens Barsom trenger ett par kamper på benken.. Syns per morten haugen bør ta seg sammen og knalle til en kontrakt som Kvisvik signerer, istedety for å drive det pisset her som foregår nå, føler klubben har falt ned i amatørmessig standard igjen etter at Morgan forsvant to skritt frem og fem tilbake.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340