Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 apr 08, 18:52

Helt enig her, men det går et skille et sted. Skillet mellom patriotisme og idioti. For mange av de som klager på dommeren i går, klager også på alle andre dommere. Hører hver eneste gang etter kamp når jeg går over brua folk som klager på dommeren. Og det er vel ikke slik man vil ha det? Det er egentlig ganske mangel på respekt når flere tusen hyler "dommerjævel" til en som gjør jobben sin forholdsvis bra.

Og det er også litt respektløst å bue når Pavel Londak ligger nede og har det vondt, syns jeg. Det er morsomt å tyne spillere når de måker ballen langt ut på tribunene også videre, det er faktisk en del av moroa med fotball.

Men det høres også kjempedumt ut med folk som ikke har peiling på fotball, som klager på ditt og datt. Er det ikke dommeren, så er det obstruksjoner og høye spark og straffespark i FFKs favør hele tiden. Og publikum som buer for en støttepasning; jeg har ikke ord om hva jeg syns om det.. Er det ikke alternativer fremover, syns jeg det er helt greit å slå en støttepasning i ny og ne!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340