Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 apr 08, 13:55

At Kvisvik og Tegström kom inn på i det tidspunktet av kampen, tror jeg var lurt. FFK hadde slått mye langt i 1.omgang og lite av spillet gikk via midten. Dvs, det gikk via midten, tilbake til forsvaret og langt opp mot Gardar. FFK slet ut forsvaret til Glimt, og å da sette inn på en småspillende tekniker som Tegström og en med såpass bra overblikk som Raymond, var meget lurt. Det er ikke sikkert det er like lurt å la dem starte, kanskje da kan få "super-sub"tilværelser i FFK?

Ellers vil jeg si jeg er meget skuffet over sesongåpninga til Gashi. Han virker svært lite bevegelig offensivt, og det tror jeg er mye av grunnen til at FFK "stanget" mot Glimt. Vi slo en del langt på Gardar, men så lenge det ikke er noen der fra midten til å plukke nedfallsfrukten er det en dum taktikk.

La spesielt merke til en situasjon i 2. omgang. Ophaug hadde ballen på høyrebacken. Wehrman kom i møte fra midten, for et kort alternativ. Tarik tok et løp utover mot kanten, en fin 1.bevegelse. Så stikker Gardar inn i rommet Tarik har skapt, og Ophaug slår helt riktig mot Gardar. Da skal Gashi med en gang starte inn bak Gardar. Da kan Gardar stusse, og Gashi kunne fått ballen. Det er ikke noe vitsen i å spille langt hvis vi ikke har god nok bevegelse rundt oppspillspunktet.

Men, en positiv ting å ta med seg er at vi minner litt om et topplag. Det er typisk topplag å vinne på dårlige dager, noe FFK gjorde både mot Molde og Glimt. Får vi færre dårlige dager, og fortsetter å ta poeng når det skulle komme dårlige dager, vil vi være et topplag.

Ros til dommer! Plankehaugens buing på dommeren var helt patetisk! Å rope "amatør" til ham når det vel er FFK som var mest amatører blir merkelig. Dommeren hadde, som vanlig, et par småfeil, men hvor mye skal vi gidde å bry oss om? Vi fikk ingen situasjoner som vil bli diskutert i etterkant, og det er bra av dommer. Løste oppgavene sine på en flott måte! Ris til Plankehaugen for negativt fokus på dommeren når det var FFK som trengte støtte, og ros til dommeren som dømmer en bra kamp! :)

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340