Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 22 apr 08, 10:06

Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Sidebackene våre ble avkledd gang på gang, Wallace er plasseringskatastrofal og Ophaug er etter min mening ikke god nok. Wehrman tok tidvis tak, men bør heve seg mange hakk. Gashi totalt usynlig, må snart heve seg eller så har han godt av å smake litt plank. Tarik ble svært ofte feilvendt, og trakk altfor langt ut på kantene. Mulig han fikk beskjed om dette, synes uansett det ble litt feil. Bra fremspill til Tegans mål, flere talentløse forsøk på filminger. Gardar var på sitt dårligste, Barsom likeså. I sum er jeg veldig glad for at vi hadde denne dagen mot nettopp Glimt, neste dyst er på vår andre hjemmebane Ullevål, og da skal Lyn gruses.

 

Synes det er oppsiktsvekkende at du kan kritisere forsvarsspillerene(alle bortsett fra den som kanskje var minst god av de fire i går) i en kamp der motstanderene knapt kommer til reelle sjanser(Staw hadde vel ikke en eneste redning).

BG lå lavt og kompakt og medførte at det ble vanskelig for de som skulle skape noe offensivt(Barsom, Gashi, Johanson og Tarik) Det var kun de gangene man klarte "å doble" på kantene at FFK hadde tilløp til sjanser.

Det at Tarik trakk ut på høyrekanten mot slutten skapte flere sjanser for FFK, og ett mål. En av filmingene du snakker om var en soleklar hoftesving fra BG`s nr 3. kanskje ikke straffe, men umulig å holde seg på beina.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f