Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 22 apr 08, 00:17
FFK vinner en kamp hjemme der laget alt i alt underpresterer i lange perioder, kanskje var det solskinnsfaktoren som slo til ("det regnær aldri når dem vinnær")? Jeg legger merke til at omtrent ingen kommenterer Ramberg i dag, det betyr vel at han har spilt en meget god kamp

Jeg er uenig med de som sier at Gardar var direkte dårlig i denne kampen. Gardar vinner dueller, Gardar kommer hele tiden op løp og er som vanlig en god møtende spiss. Men når han er alene om å være bevegelig (Tarik var lite offensivt bevegelig uten ball i første omgang) blir det sjeldent noe av. Barsom hadde vel ikke et eneste innlegg som kom frem i dag? Det blir lettere for Tegstrøm som kommer inn mot slitne forsvarere, Kvisvik som servitør og generelt et mer aktivt kollektiv, enn det var for Gardar. Arbeidsbetingelsene kan ikke sammenlignes.

Når det er nevnt så er Tegstrøm etterhvert blitt så god at han godt kan starte i stedet for Gardar. Jeg synes de to er relativt jevne alt i alt selv om førstnevnte er sleipere med ballen.

---------------------------

FFK - "Av Østfoldinger for Østfoldinger"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f