Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 19 apr 08, 11:45
Endret: 19 apr 08, 11:47
Opprinnelig postet av Kent
Noen som tar seg bryet og oppsummere artikkelen?

Artikkelen dreier seg i det store og hele om maktkampen mellom Terje Høili og hans menn på den ene siden, og Jon Brynildsen og Værste AS-gjengen på den andre.

Den forteller historien om hvordan Brynildsen og Høili tidlig på 2000-tallet kom inn i klubben, og nærmest konkurrerte om å være "den snilleste onkelen". Hovedvekten av artikkelen dreier seg om stadionsaken. Om Høili som trakk seg ut som sponsor da han ikke fikk viljen sin om et nytt stadion på Holmen. Om Morgan Andersen og Carnegie-sjef Tom Kristoffersen som åpent gikk ut og kritiserte stadion-avtalen mellom Værste og FFK, en avtale som faktisk viste seg å være svært gunstig for FFK. Om Jon Brynildsens menn som ble skviset ut under "kuppet" på generalforsamlingen i fjor. Om den knallharde kritikken som har blitt rettet mot Tom Kristoffersen den siste uken.

Heldigvis var artikkelen mindre kritisk enn jeg fryktet, og om man har fulgt klubben de siste årene kom det ikke fram så mye nytt. Men at det er sterke krefter rundt klubben vår som ikke akkurat drar på hyttetur sammen er det liten tvil om.

---------------------------

"Nothing in all the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity"
- Dr. Martin Luther King, Jr.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340