Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 16 apr 08, 09:28
Opprinnelig postet av EFF.EFF.KÅ

- Det værste er imidlertid toalettfasilitetene. Én dør inn til herretoaltettet - hvor det stod kø hele pausa gjennom. Dametoalettet er om mulig enda mindre. Det er strengt tatt uholdbart.

Argh, jeg angrer fremdeles på at jeg ikke fikk tatt bildet av pisoiret på St.Mirren stadium i Paisley, sør for Glasgow: Det var et helt kvadratisk rom på ca 30 kvm, med pisoir-renne hele veien rundt, og rundt hele veien inn mot midten, vil vel si at det var plass til ca 50 pissende mannfolk av gangen. Hele greia var av glattmalt betong som kunne spyles til slutt: Renslig, effektivt, og utrolig stor kapasitet.

Så mye kan man få til på 30 kvadrat!

Men... Jeg vil tro at erfaringsgrunnlaget for å lage effektive avtreder er noe større i entrepenørbransjen i Storbritannia, i hvertfall i den delen av stadion-markedet... Ikke bare er de mange flere på kamp, de drekker pints før kamp nesten alle sammen, eller spiser pies i pausen, pai som er krutt for magan.

Likefullt begynner folk i Storbritannia å forlate plassen sin ca 7 min. før pause for å pisse, drikke og spise, hehehe.

Og der er ingen sure miner over dokø heller, faktisk, siden jeg har stått i noen av dem, og stemningen er svært lett og ledig der, med ekstremt løse replikker og skarpe tunger. Forskjellen på kø på stadion i Storbritannia og her er vel humøret tror jeg vi kan si.

Det er vel ikke så grusomt mye å gjøre med dofasilitetene under PH, men hvis man skal være etterpåklok må man kunne si at dassene kunne vært utforma på en annen måte, helt klart.

Ellers må jeg føye meg inn i rekken av dem som nesten aldri går på dass på kamp. Har vel vært på dass i forb. med kamp på gamle stadion to ganger, den ene var vel 1-1 mot Bodø/Glimt i -78 eller hva det var, og den andre tror jeg var mot Molde for en 3-4 år siden, hehehe.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340