Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 15 apr 08, 16:33

Syns dommerne har startet veldig bra i år. Det har blitt mange kontroversielle episoder, noe jeg ikke ser på som så farlig. Dommerne er i ferd med å få bukt på trøyeholding, og da vil det bli vanskelig for spillerne i starten. Men dommerne vil legge seg på samme linje etterhvert, når noen først har begynt å slå ned på det.

Selv mener jeg det er positivt at det slås ned på holdingen i feltet. Azar Karadas og Vadim Demidov står som soleklare eksempler på hvor ille holdingen er blitt. Og dommerne har vært feige. De fleste har merket seg holdingen, men ikke tørt å blåse. Greit nok, siden man ved et par feil får dritt slengt i trynet fra så og si alle kanter i Norge.

Men jeg tror den tiden er over. Nå har spesielt Edvartsen satt en ny standard, og dommerne vil følge den. Spillerne vil venne seg til det, og det vil ikke bli så mye oppstyr rundt situasjonene. For er det egentlig sånn vi vil ha det? At vi etter denne serierunden husker Edvartsens feil når han ikke så handsen bedre enn prestasjonene til "Moa" for VIF? Sånn er det hvertfall for mange, og det kan vi takke media for!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f