Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 13 apr 08, 10:41

Noen tanker som fortsatt svirrer rundt i hodet, morran etter seirsrusen.

Det hele begynte så så bra, med en dommer som viste mot og gjorde seg fortjent til " Heia bortelaget" sin statuett.

Klar straffe og rødt kort etter av Hansi hadde holdt hodet kaldt.

Det kommer til å gå den rette veien tenkte vi, men etter at FFK hadde sløst med sjangser. Det komme virke som Gashi og andre bl.a Gardar ( som i 1.omgang spilte sin beste kamp) hadde hodet i "trykk.koker`n" foran mål. Slipper "troilungan" inn i kampen, et skremmeskudd havner på netttaket og tanker om poengtap kommer sigende. Ophaug sovner enda en gang, Raio leker fly ( trodde det var hans måte å feire scoring på) og vips 1-1.

Heldigvis pause, håp om at Grønis klarte å vekke spillerne gjerne med tørris i buksene, slik at feigheten og insomnia som hadde preget flere av spillerne ville forsvinne.

Neida, RBK viser "fighter-hjerte" og grisespill i forsvaret, samtidig som FFK- spillerne når de har sjangser foran mål har hodet på "kokepunktet".

En begynner å håpe på at iallefall ett poeng vil FFK ta med seg hjem.

Plutselig virker det som Fernado vil vise valse takter. Mister interesse for ballen og forsøker å by RBK spilleren opp til dans, ved å gripe tak i spillerens trøye og bukse. Uunngålig straffe.

Nei, nå mister FFK også det ene poenget.

Men, nei Lasse Staw viser en strafferedning av klasse. Takk Lasse, håpet stiger. Denne redningen må vel vekke de spillerne som er idvale. Neida, kommer til sjangser, men hodene til avslutterne er på ferie.

Så skjer det utenkelige, det ultimate mareritt FFK s sentrale midtbane glipper og forsvaret er forsatt i dvale.

Tankene raser gjennom hodet, det går til h.........., nei går det an osv, .Da  akkurat da vokser Lasse Staw slik at han fyller hele målet, dette med en kjempe reaksjonsredning. Her er FFK sin redningsmann, nye helt og Norges nye landslagsmålmann ( om noen år).

Takk Lasse, du redda i allefall et poeng, det må iallefall vekke folka i dvale.

Gardar skifta ut ( god i 1. ,men hodet for mye i trykk-koker`n), Tegan er inne, viser ikke mye igjen. Før han plutselig viser interesse for ballen, klarer å krangle den til seg, og sende den tilbake til Hansi ( en av de få som ikke har sovna). Da og nettopp da, viser Hansi de andre spillerne, publikum og tusener av TV seere hvordan man skal avslutte. Beholder roa, ballen mellom beina på Galmeningen Jarstein.  2-1 til FFK.

Negler bites og blærer tømmes i de tusen hjem og kampen ender RBK- FFK 1-2, og "Heia bortelaget" står ribbet tilbake.

Statuett til Sandmoen og pokal til Hansi.

Takk Lasse for redningene, takk Hansi for at du står på beholder troen på deg sjøl, tiltross for motgang.

Er det noen jeg virkelig unnte  det å bli "dobbelt" matchvinner var det deg. Du har kommet igjen etter å ha vært fotballinvalid, avskrevet som fotballspiller, kom tilbake, utskjelt, nye spillere kjøpt inn. Endelig tenkte mange kyniske "fotballforståegpåere" nå er Hansi ute. Du svarte også på dette,  sikkert lagt ned litervis med svette, snakket med Grønis , lyttet og trolig også lært. Ny sesong. Hansi viser evne, vilje og tæl til også  være med som avslutter. Avslutning i Bergen som ender i aluminiumen, typisk Hansi tenker /skriker "fotballforståsegpåerne". Grønis beholder troa på deg, ny kamp mot Molde, ballen sklir av støvelen og havner på tribunen. Nye skrik og skrål fra de samme "forståsegpåerne" Korsfest, Korsfest eller Hansi`s hode på ett fat. Du og Grønis hører og leser hva som som sies og skrives, men holder hodene klare. Resultat 2-1 seier mot RBK. Takket være at Hansi jobber som vanlig, tar ansvar og denne gangen lykkes.

K.O i 3.runde til Hansi /Grønis.

 

 

 

 

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340