Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

EFF.EFF.KÅ

Juniorspiller
Ble medlem: 16 apr 07
Innlegg: 183

Lagt til: 13 apr 08, 02:57
Endret: 13 apr 08, 03:22
Opprinnelig postet av GurrBass

Så Brage Sandmoen... Legg til så mange minutter du vil,men du klarer ikke å knekke FFK!!!
 



Ser vel ut til at vi egentlig er enige, da - ble en kjempe kveld, takket være Hansi, og ikke på tross av Sandmoen. Jeg får lære meg til å leve med unotene når han kan levere slike deliktatesser! Jeg heller mot de som syns dette var hjemmedømming, 4. min var mer enn man trengte i omgangen.

Enig med de som mener straffen er billig. Reprisen viser tydlig at Skjelbreid henger på Wallace, noe som dytter Wallace ut av ballanse og fører til at han mer eller mindre støtter seg på Skjelbreid.

Men - selv om dette er skikkelig delig, rett og slett - jeg vil pese noen for dagens match.
- Gashi - jeg mener han kan bedre enn dette. Ikke pes, bare krav
- Raiijo - På 1-1 ok, Ophaug tuller til, men det er grenser for tafatt oppførsel i feltet. Raiijo peker på Koné, og så snur han seg bare rundt og lar mannen få gjøre som han vil. I tillegg er han, som jeg alltid syns, alt for urolig når ballen skal spilles videre. Det ser ut som om det er en overraskelse at det skjer noe når han kommer borti den... Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor alle syns han er så utrolig god, bare fordi han rydder i feltet. Det er jo bingo hver gang...

Matchen tilfører derimot noe nytt. FFK tar grep, og lar seg ikke pille på nesen av jounalister med alt annet enn sensjasonslyst. Regner med at den kløen er tilfredsstillt nå..! Laget har klare oppgaver, særlig jobber Gardar godt sammen med Tarik. Kviskvik viser vel egentlig at han er der med godsakene enda. Wallace imponerer fremvoer, og gjør det godt nok bakover. Eneste uromomentet er vel egentlig at Ophaug skulle vært "tryggere" enn vi har sett til nå. Mange mener PAC holder bedre nivå, og der sier jeg meg gjerne enig.
Og sist, men aldri minst - Wehrman er en ordentlig kaptein. Står opp for laget, tar tak og viser hva det dreier seg om. Jeg gleder meg som en unge til å se Bodø/Glimt tæsle ut på Stadion til helga!

---------------------------

Plankegjengen - kaffe og MacDonnalds, så ordner Guttæne resten


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340