Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 11 apr 08, 10:08
Jeg tror det kommer til å bli veldig vanskelig å finne gode folk til styret i framtida, når vi ser at folk med erfaring blir overkjørt til fordel for svært løse rammer og fullmakter, og en useriøs innstilling til det å sitte i styret.

Jeg har lang erfaring som styreleder i idrettslag med mer enn 3000 medlemmer sjøl, og det jeg har lært av dette er at det å sitte i et styre krever et totalt forskjellig sett med ferdigheter og egenskaper fra det å være ildsjel og drivkraft i et supportermiljø eller idrettslag.

 - Det er klart man skal ha løpende kontroll med økonomi.
 - Det er klart en skal følge opp leiekontrakter, avtaler om drift osv
 - Det er klart man skal ha en leder
 - Det er klart man må dra nytte av det erfaringsgrunnlaget som finnes i et styre
 - Det er klart man skal ha orden på hvem som kan attestere fakturaer

Nei, jeg synes det høres ut som om vi må få inn en sterk leder i PH, en leder som ikke nødvendigvis alltid går i rødt og hvitt, men en leder som ALLTID har god forvaltnings-skikk og -kultur i bånn for alt som blir sagt og gjort.

Et styre skal ha, etter min mening, en avstand til den daglige virksomheten sånn at man kan se klart, og ta rett avgjørelse, sjøl om det kan være smertefullt for enkeltpersoner eller grupper med kraftig eierforhold til organisasjonen og/eller konktrete oppgaver.

Det er absolutt ingenting som taler for at styret i en stor medlemsorganisasjon er den gruppa personer som skal gjøre jobben i det daglige. Snarere tvert imot.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340