Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

EFF.EFF.KÅ

Juniorspiller
Ble medlem: 16 apr 07
Innlegg: 183

Lagt til: 08 apr 08, 16:34
Opprinnelig postet av HotDream

Er det du som skriver så dårlig norsk at du må forklare etterpå hva du mener eller er det jeg som ikke kan lese.....? Hvem får betalt for å vise hva?

Noen andre som kan tolke dette?: "Det skal jo understrekes at TV2 og reklamen er rimelig viktig, er jo ikke alle som får med seg bortematchene hver gang - greit at noen får betalt for å vise de."

"Betalt som i å få noe igjen for det" som du skriver er vel på godt (og kort)norsk kjøpt???

Nå er ikke norsk så veldig vanskelig, egentlig. Men jeg skulle sikkert aldri innlatt på meg på å bruke et billedlig uttrykk... "Å få betalt", som i å få igjen noe for en investering man har foretatt... Er det helt umulig for det å få huet ditt rundt at TV2 har en økonomisk gevinst av å vise matchene..? Jeg vet utmerket godt at TV2 i første omgang betaler NFF for å få vise matchene. Dette tar de seg vel for pokker betalt for igjen... både via reklame og de enkelte matchene man kan kjøpe på TV2 Sport og Sumo.

Hvis dette ikke forklarer det godt nok, så veit jeg jaggu ikke... Jeg tar til meg at en noe ukritisk bruk av uttrykk fort kan føre til de merkeligste spørsmål. Er det så nøye, altså..? Jeg tror jo egentlig du skjønte hva jeg mente...

---------------------------

Plankegjengen - kaffe og MacDonnalds, så ordner Guttæne resten


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340