Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 03 apr 08, 08:37

Som tidligere indikert, vil jeg ikke savne "Thunderstruck". For det første fordi jeg syns den var malplassert og ikke har noe med FFK å gjøre (like lite som "Welcome to the Jungle" har med Lillestrøm å gjøre, sjøl om det rett nok er visse jungellignende tilstander på Romerike innimellom), for det andre fordi mine personlige AC/DC-preferanser tenderer til å styre unna Brian Johnson-delen av katalogen (sjøl om "The Razor`s Edge" langt fra er den dårligste, sier jeg som Petter Baarlie: mine favorittskiver er "High Voltage" om sommeren og "Powerage" om vinteren... eller omvendt ).

Når det er sagt, så er jeg allikevel ganske uenig i de fleste av disse nye reglene, blant annet hvordan opplesing av lagoppstilling nå skal foregå. Jeg vil nok foretrekke den gamle metoden, ja... Strenge regler om "siste frist" for synging av klubbsang (i praksis "For Fredrikstad") er da også å ta i litt - sjøl om jeg ikke helt skjønner Anders Grönhagens kommentar om at "Det å entre Fredrikstad stadion når 12.000 synger «For Fredrikstad» er stort." De entra da vittelig stadion til "Thunderstruck" i fjor og Tippeligafanfaren før det? "For Fredrikstad" ble da sunget på et tidligere tidspunkt. Uten at jeg kan banne på når, skulle det ikke forundre meg om det var tidligere enn 10 minutter før kampstart.

Uansett, det gjelder jo først og fremst hva som skal spilles og sies over PA`n, og jeg regner med at vi vil gi guttæne en hjertelig velkomst uansett!

---------------------------

Svensk magi!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340