Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 31 mar 08, 16:06
Opprinnelig postet av Holters
Samtidig har det vært klart at et riktig resultat gav for mye poeng. Dersom du flakset og fikk 2 riktige resultat, men samtidig hadde resterende 5 av 7 markeringer feil, så ble du like godt belønnet som en som hadde tippet 6 av 7 riktige markeringer.

Er en som tipper 2 av 7 riktige markeringer, men begge med rett resultat, like god til å tippe som en som tipper 6 av 7 riktige markeringer?

Jeg mener nei.


Nå er det jo 33% sjanse for å tippe rett markering, det kan jo bare bli enten H, U eller B. Hvor mange ulike resultat er det egentlig som finnes, selv om enkelte er gjengangere? Jeg mener flaks også er en stor del av tipping, og at tre poeng bør være riktig for å tippe rett resultat. Man kan selvsagt tippe helt bingo og ha griseflaks, men som regel ligger det også en tanke bak resultatet, og har man mange riktige resultat i løpet av en sesong (med mindre man tipper 150 2-1-seire) så går det også mye på at man har teft, man flakser ikke til seg alt av resultat i løpet av en sesong.

Ligger man langt bak så betyr også det at man har større sjanse for å klarte mot slutten av sesongen. Det er syv poeng mer å hente per runde med trepoengere.

Men, det er nå min mening, det er lov å bli belønnet for å ha litt flaks i tipping

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f