Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 31 mar 08, 14:26

Er kjempefornøyd med åssen FFK spilte i går, dette lover godt for resten av sesongen! Vi tør å varte opp med høyt press og offensiv fotball mot serielederen på deres egne hjemmebane, kanskje Norges verste lag å møte borte!

At vi slipper inn 4 mål er forsåvidt ikke bra.. 1-0 målet er dårlig defensivt av Tarik, som forsiktig stikker ut en tå. Men for all del, det er mer en bra spissjobb enn dårlig forsvarsarbeid. 2-1 målet må da annulleres?!? Karadas og Piiroja er faktisk langt unna de andre i feltet, og dommer Tommy Skjerven står meget godt plassert. Når man i tillegg har uttalt før sesongen at det skal slås ned på slikt, må man faktisk gjøre det også. Jeg mener tilogmed at det er et gult kort, et annet sted på banen ville det jo resultert i gult.. Og det er ingen tvil om at Skjerven ser situasjonen, for på neste dødball er han oppmerksom på det og gir dem advarsler. Dommerne må bli tøffere, og gi frispark på sånne situasjoner! Piiroja har jo ingen sjanse!

3-2 målet er dårlig defensivt på dødball, det må vel Wallace(husker ikke hvem det var, men tror det var han) ta på sin kappe. På 4-2 målet har vi sendt opp Piiroja, og plutselig er Helstad alene mot Staw. En nydelig avslutning!

4-2 resultatet sier lite om kampen. Masse sjanser til begge lag, Helstad etter 1-0 scoringen, Tarik(2 ganger, også den hvor han bomma på ballen), Ramberg osv. Syns FFK fortjente uavgjort eller seier der, de var klart best!

Men det lover som sagt godt. Er fornøyd med at vi orker å jobbe hele kampen, i fjor hadde vi gitt opp på 2-1.. Tilogmed på 3-2 jobber vi, og det står det respekt av! Flott, FFK! Og en annen ting er den defensive orienteringen vi viser, som er meget bra! Wallace har tellefeil på innlegg innimellom, men ellers er det bra. Et eksempel er rett før pause, hvor Gashi avslutter til Opdal. Opdal kaster tidlig ut, og Barsom skyver inn på den sentrale midtbanen og tar Gashis plass. Gashi løper da hjem på venstrekanten, så vi ikke mangler spillere noe sted. Så har vi høyt press, og klarer tidlig å finne plassene våre igjen. Meget imponert i forhold til å åssen vi var hjemover i fjor!

Og det virker mer som om vi har spillere som kan få til noe selv offensivt. Tarik var i kjempeform, og er et angrep alene. Flink til å holde på ballen. Vi har Gashi, som fort kan drible av 3-4 mann, men det virker litt som om han vegrer seg for å skyte innimellom. Fikk litt tyn av Brann-fansen også, men det tok han med et smil. :) Og Barsom er helt fantastisk å se på. Har en tyngdeoverføring, teknikk og balanse som er helt unik. Jobber også bra hjem!

Tror vi KNUSER Molde på hjemmebane på søndag! Og vi tar fort flere borteseire i år med dette spillet også!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340