Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5397

Lagt til: 28 mar 08, 19:28
Endret: 28 mar 08, 19:48
Opprinnelig postet av jambo


Dersom det er slik at ingen PH-styret ønsker å imøtekomme kritikken, så er det bare å kjøre og få avsatt dem. Slik det er nå så er det helt tydelig at INGENTING fungerer.


Det hadde dere da alle muligheter til ved forrige generalforsamling. Men for at de skal bli avsatt så må jo også noen andre være villige til å stille opp som motkandidater. De som skriker høyest her inne gjør jo tydligvis ikke noe mer enn det

Opprinnelig postet av jambo
De har en talsperson som skal uttale seg til media.


Stemmer og det er Jaran Berg. Kan ikke se at noen andre fra styret har uttalt seg i media i det siste?


Opprinnelig postet av jambo
SÅ får man heller ta dette på generalforsamlingen og få endringer i styret. Nemlig å velge inn personer man mener er skikket til jobben. Jeg selv er ikke medlem i PH og deltar derfor ikke på genereralforsamlinger el.l. Mener også å huske at det var stor oppstandelse før forrige GF der man skulle bytte ut den ene og den andre men ingenting skjedde. Når folk ikke klarer å ta ansvar men er mer opptatt med å slakte medlemmene her inne, ja da har man bare seg selv å takke for at det kommer uheldige uttalelse, og at det sitter inkompetente folk i styret.


Må si meg helt enig der. Det er mye skriking og syting, men ingen som vil ta ansvar for å prøve å få noen endring. Da kan de som klager skylde på seg selv.

EDIT: JEg tenker forøvrig ikke på noen enkeltpersoner. Det er sikkert mange som har en veldig god unnskyldning for å ikke stille opp, og dere skal selvfølgelig få lov til å mene noe dere også. Men det er ikke sjelden det blir ropt på at styret må trekke seg. Da MÅ jo noen andre stille opp.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340