Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 26 mar 08, 21:08

Dette her begynner å ta helt av. Styret i PH slutter tydligvis aldri å overraske i negativ forstand. Da jeg trodde vi hadde nådd lavmål av uttalelser i media, så kom jeg til min forskrekkelse til å se TV2 sporten i kveld. Først så jeg en av de som sto med Morgan banner utenfor Oslo tinghus gråtende på tv ( hva f...er det ? ) , så at faren til Roy uttale seg i saken, før Jaran Berg til min store forskrekkelse sa at MA ennå er uskyldig, da saken nå blir anket? Ja saken blir anket, men MA ble av tre dommere funnet skyldig på alle tiltalepunkter. Jaran Berg det må da for f...være mulig å holde kjeft og si ikke noen kommentar, selv om TV2 kommer på besøk. Er formålet ditt og til PH å komme på tv eller hva? Kan virke slik. Dere representerer ikke lenger en liten guttegjeng, men faktisk over 4000 medlemmer.  

Jeg synes nå ting begynner å gå alt for langt. Når skal dere i styret lære dere å opptre fornuftig i mediasaker? All oppmerksomhet/publisitet er ikke nødvendigvis positivt . PH bør snarest mulig vurdere å få inn en ny talsperson, som klarer å uttale seg når det er nødvendig og ikke uttale seg, når det er nødvendig. Slik det er nå uttaler Silje seg om noe, Roy seg om noe, Jaran seg om noe og Ulf seg om noe. Det kan ikke fortsette slik. Må bare si at det helt klart var mye mer ordnede forhold når Lars Thoresen var leder, det som ble sagt i media, var ihvertfall mer gjennomtenkt.

Det Jaran Berg og de andre tydligvis ikke forstår, er at vi blir gjort til enda mer latter i fotball Norge. Jeg er stolt av FFK, stolt av byen min og har vært stolt av å være en del av PH. Styret kan bare ikke lenger uttale seg på denne måten når store deler av medlemsmassen er sterkt uenige. Og i MA saken har netopp dette skjedd. Hvis ikke dette med dårlig gjennomtenkte utspill nå opphører, så ser jeg ingen annen utvei enn å få inn mer kompetente mennesker i styret. Jeg har hele tiden støttet Jaran, Roy og de andre. Men dette her begynner nå helt å ta av. Som jeg skrev i stad så skal ingen    " pisse " på klubben min/vår. Til det er jeg alt for glad i klubben og supporterne.

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340