Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 26 mar 08, 16:46

Selvom Plankehaugens uttalelser var mens Morgan Andersen ikke var dømt, var det idiotisk av Plankehaugen å gå ut med. Enkeltpersoner har sine meninger, som gjerne kan komme frem i avisen, men da får man skrive dem på "på tråden-spalten", ikke sende ut pressemeldinger og slikt fra styret.

En person som er anmeldt for et forhold Plankehaugen ikke har noe som helst innsyn i, kan da ikke støttes. Man snakker faktisk på vegne av flere tusen mennesker... Selvom det er et styre som er valgt av Plankehaugens meninger, kan man ikke gå ut med sånne uttalelser. Pressemeldinger fra PH skal, etter min mening, kun omhandle laget. Med mindre det er en situasjon hvor Plankehaugen er involvert og har noe å gjøre med saken.

Og når dessuten eks- leder og talsmann, Ulf Berg, er kompis med Morgan Andersen og de to ferierer er man rett og slett hårreisende dumme når man kommer med en slik uttalelse. Vil Plankehaugen ha mest mulig oppstyr rundt seg selv og Morgan? Man må jo skjønne at når eks-talsmann(og person med stor innflytelse i styret) er bestevenn med Morgan, Morgan er tiltalt for to alvorlige forbrytelser så ber man om oppstandelse og uro når man går ut og støtter Morgan som en supporterklubb. Viktig å skille mellom enkeltpersoner og supporterklubber..

Hva blir det neste utspillet?

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f