Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 26 mar 08, 14:43
Endret: 26 mar 08, 15:07

Har helt siden styret i PH gikk ut og støttet MA med et kjempebanner og at jeg som medlem i PH dessverre selv måtte stå under dette, vært sterkt kritisk til styrets handling i denne saken. Nå slår dette tilbake på alle medlemmer i PH. Må si at jeg har en flau smak i munnen i dag. Vi ( styret i PH )  har gjort oss til latter i hele fotball Norge.

Styret i PH skal på ingen måte gå ut på på vegne av alle PH - medlemmer på en slik måte, når en ansatt i FFK er tiltalt i en straffesak, det er rettsvesenet og ingen andre som skal ta stilling i en slik sak. Styret i PH er sterkt inhabile i saken, da Ulf Berg var og er en god venn av MA. Styret har dessuten i ettertid gått ut å krevd MA tilbake i jobben, om MA blir funnet uskyldig. Hvilken rett har PH til å kreve noe som helst? Ja FFK må følge norsk arbeidsrett, men ingen vet hvordan MA har utført sin jobb FFK, eller om det har vært rot der også. Er sterkt kritisk til å legge press på FFK på denne måten. 

Har hele tiden og spesielt etter å ha fulgt rettsaken vært sikker på at påtalemakten har hatt en reell god sak mot MA, det har jeg også skrevet her inne. MA var omstridt i Niso og har gjort og sagt uheldige ting i ettertid. Det kan ingen her bestride. Selv om nå dommen blir anket og at han kun er dømt til betinget fengsel, så vil jeg vel si at bevisene mot MA er knusende og entydig.   

Mod (denialsander): Flyttet til PH-kategorien.

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f