Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 19 mar 08, 19:06

Ja, og hvis man faktisk ser på hva de har gjort, fortjener det terningkast 2? Bråthen kom inn med en matchvinnende redning mot Aalesund, Staw har redda en straffe.. På den lille tiden de fikk vist seg fram i fjor, gjorde de seg så absolutt ikke bort. Og hvis en klubb med to u-21spillere blir kritisert for å ha dårlige keepere, da sliter Norge som fotballnasjon! Dessuten tror jeg de har mer rutine enn hva man skulle tro. De har spilt på aldersbestemte landslag, har stått litt i Tippeligaen og har sikkert lært en hel del av Rami Shaaban. Tror de kan overraske!

Dessuten tror jeg de faktisk bør se på spillerne lagene kjøper, og gjøre seg noen tanker om åssen de passer inn i laget. For et kjøp av Thomas Holm, som er kjent i tippeligaen, er plutselig mye bedre enn et kjøp av ukjente Abgar Barsom.

Det er for eksempel ikke sikkert at Vålerengas storhandling er så mye bedre enn det FFK, eller eks. Viking har kjøpt. Eller Rosenborg, for den saks skyld. Vålerenga har kjøpt flere spillere i samme posisjon, enda de var godt rustet der. Rosenborg har kjøpt seg en venstreback og en midtstopper, siden det var i forsvaret de slet i fjor. Og FFK har kjøpt seg en venstreback og en god kantspiller, muligens kommer også en høyreback.

Man må se litt på om lagene har brukt huet under overgangsvinduet, eller om man bare har kjøpt store, kjente navn.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340