Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 18 mar 08, 16:06
Opprinnelig postet av Lemmy

På dagbladet er det svært mange som har kommentert åssen de tror tabellen blir 2008, og det er sinnsykt mange som har tippet FFK på 8.plass! Noen mener tilogmed at FFK kommer på 13. plass. Egentlig litt bra, tror spillerne presterer best hvis de føler at de har mye å vinne-og lite å tape.

Men det morsomste er argumentene de fleste stiller opp med: Hvis Kvisvik spiller bra, kan de komme høyere. Spiller han dårlig, kommer de lavt på tabellen. Og mange nevner salgene av Shaaban og Bjørkøy. Men selvfølgelig nevner ingen Barsom og Wallace. :)

Litt gjengangsmelodi fra i fjor altså. Den ukjente svenske treneren kunne da ikke få til stort i Norge. Hva i all verden skal en svenske klare å utrette i Fredrikstad?? Og savnet av Brenne ville vi definitivt merke. De store avisene for meg til å le. De er mestere på å synse om de fleste lag utfra hvordan de har gjort det året før, og hva som skjer med de kjente spillerne i laget, men å ta bakgrunnsjekk på nyinnkjøpte spillere, nei det blir for mye jobb. Ekspertene i VG presterte jo i fjor å bomme totalt på tabelltipset. Ikke ett eneste lag riktig!!!

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f