Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RuneT

A-lagspiller

Ble medlem: 18 nov 06
Innlegg: 466

Lagt til: 15 mar 08, 14:32
Kvisvik burde vært med på Tv3s "Luksusfellen".
Men fra alvor til alvor..FFK som arbeidsgiver burde hjelpe Raymond til å hjelpe seg selv. Han har et problem, som først må løses innenfra, for så å fikses utenfra.

Mange arbeidsgivere tilbyr både trening, fysioterapi og andre goder for at de ansatte skal kunne fungere så godt som mulig i jobben sin. Å få profesjonelle til å hjelpe han ut av krisen, samt tilby terapi for spillegalskapen kan være noe som kan hjelpe Raymond..noe jeg synes FFK som arbeidsgiver burde ta et ansvar for - så lenge han er ansatt i FFK vel og merke. Dette må jo tross alt gå ut over hans prestasjon på banen! Sånne ting går også ut over både hans psykiske og fysiologiske tilstand.

Det hjelper ikke at FFK eller fansen eller hva det nå måtte være spytter inn mer penger for at han skal kunne bruke enda mer penger på gambling og tullete investeringer. Dersom Kvisvik får støtte, synes jeg at det skal følge med en klausul om at noen må ta ansvar for hans personlige økonomi, sånn at han ikke spiller bort pengene eller bruker de på helt unødvendige ting.
Når man har en så fryktelig stor gjeld, har man store problemer som må tas tak i, og ikke dekkes over midlertidig.

Dessuten synes jeg Karadas event. gir tilbake de pengene Raymond har spilt bort - til hans økonomiske rådgiver..av hensyn til den situasjonen han er i.

---------------------------

FFK for alltid!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340