Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 15 mar 08, 09:08

At en mann har enorm gjeld, og et gamblingproblem, er noe mediene bør holde seg for gode til å skrive om. Men tabloidene er dessverre ikke som folk flest; de eier verken hjerte eller sjel. Og det har dessverre blitt mer allmennt akseptert å skrive om slike ting, og Kvisvik er jo "tross alt en kjent fotballspiller, så slikt får han tåle".

For noe forbanna tøv! Spillegalskap, enten det foregår i form av vedding på hester og veddemål med kamerater til titalls tusen kroner, eller om man legger på tjuekroninger på automater, er avhengighetsskapende. Alle som har prøvd å slutte og røyke, drikke, bite negler, you name it, vet hvor vanskelig det er å gjøre seg av med en avhengighet. Spillegalskap er blant mange mennsker ikke akseptert som en avhengighet, og man kan lett lire av seg kommentarer som: "de får skylde seg sjøl". Det kan kanskje ligge noe i slike kommentarer i enkelte saker, men en fellesnevner for alle med en form for avhengighet, er at de må gjøre noe med det. Mange trenger også hjelp av andre for å komme seg ut av uføret.

Jeg kan forstå at de som bygde huset til Raymond føler skuffelse, og at de kanskje er litt "snurt", men mannen har jo sin fulle rett til å forvalte hjemmet slik han ønsker. Dette er også et tegn på Kvisviks to problemer: den store gambleren "i ham" og hans dårlige økonomisk forvaltning. Det er også en kjent sak at folk som tjener en del penger lett kan få stormannsgalskap. J.A. Riise har jo også vært ute og sykla litt når det gjelder pengebruken.

Det jeg vil fram til er at Raymond har personlige problemer, og trenger hjelp med dette før han kan begynne å håndtere økonomien sin. Får han en ny kontrakt med gode betingelser, uten å ha fått annen hjelp først, ser jeg ingen utvei for Kvisviks pengeproblemer.

Hva Kvisvik sier og gjør som fotballspiller er en ting, men hva han sliter med og har problemer med bør media holde seg langt unna. La mannen være i fred, men ikke spilleren.

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f