Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 12 mar 08, 22:20
Opprinnelig postet av A9$h
forbanna amatører (De som uttaler seg fra plankehaugen) Blant annet Silje, hvorfor ikke bare holde kjeft. La de som sitter høyt i ffk jobbe om han er rett man for å komme tilbake eller ikke. 
Dere bør ærlig talt konsentrere dere om noe dere ikke får til, nemlig FÅ FOLK TIL Å SYNGE!

Dette begynner å bli latterlig!Bryr seg om alt mulig annet enn det de skal, for "fantastisk" styre vi har i plankehaugen.




Er en supportergruppes eneste funksjon å få folk til å synge??? en supportergruppes oppgave er å være "menigmanns vokter". De skal og har all rett til å ytre sine meninger. Denne jobben blir viktigere og viktigere jo mer nærigslivspreget fotballen blir. Man skal blandt annet passe på at det ikke bare er pengene som rår.

Det er ikke akkurat slik at det er første gang en supporterorganisasjon setter krav til egen klubb. Det som er flaut er jo om PH bare jatter med styret i klubben.

OG JA. Det er på tide at de bestemmer seg for hvem som skal uttale seg. Virker ikke som de i styret kommuniserer så mye seg i mellom når slike ting skjer. Slike ting som i at Tv2 spør en av dem om en sak. Da er det veldig greit å avtale på forhånd hva man skal si, hvem som skal si det, og evt. hva en akkurat har sagt. Slik at en evt. nestemann uttaler seg i samme retning. Ellers blir det bare rot...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340