Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 07 mar 08, 14:42
Opprinnelig postet av Cosmic
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Opprinnelig postet av Erikk
Men kan vi ikke se det slik at landslaget overpresterte under Drillo?

Nei, det gjør jeg ikke. Drillo tok ut spillere etter sitt system. Ikke bare overtok spillere etter sin forgjenger. Det er det de andre gjør feil. De har ingen plan som jeg skriver hele tiden.

Drillo var ekstremt heldig med generasjonen av spillere han hadde til rådighet. Bare se på landslagets forsvar nå og under Drillo. Fremgangene den gang var basert på ekstrem defensiv organisering, og vi hadde forsvarsspillere i den absolutte verdensklasse (Rune Bratseth, Henning Berg, Ronny Johnsen for å nevne 3. Kan vel forøvrig også ta med at vi hadde mer solide keepere). I dag har vi en avdanka benkesliter i russisk klubb med klippekort i midtforsvaret til Norge. I tillegg så har man i dag en situasjon hvor mange av de største fotballnasjonene også har strammet opp organiseringen, og man får langt sjeldenere billige kontringsmål mot lag som tidligere kunne gå langt mer ukritisk i angrep.

 

Når det er sagt, så ser jeg også helst at Hareide pakker kofferten og pensjonerer seg på Møre :)

Vi fikk en drøss proffer på grunn av Drillos inntreden. Tull å skrive at Drillo var ekstremt heldig med generasjonen av spillere. Holters skriver meget klart hvorfor. Tydelig at du ikke har fulgt med i timen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f