Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 28 feb 08, 22:24
Endret: 28 feb 08, 22:31
Opprinnelig postet av Holters
En annen mangler på samspill så vi på topp med Tegstrøm og West. Særlig førstnevnte hadde en meget svak kamp. F.eks. var han ikke med på mange av de fikse, direkte fremspillene til Barsom. Tegstrøm forstår først at han skal løpe i det pasningen blir slått, ikke før pasningen blir slått, og da er det for sent. Det er et klart tegn på at bevegelsesmønsteret ikke sitter som det skal. De er ikke samspilte nok. Når det gjelder West, så begynner i alle fall jeg - dessverre - å gi opp. Han kommer trolig aldri til å komme opp på det nivået han holdt i 2004. Jeg håper jeg tar feil, men dessverre tror jeg at dette blir den siste sesongen til vår rødhvite amerikanske venn.

Jeg har sagt det før og jeg kan godt si det igjen: Jeg synes det er et aldri så lite svakhetstegn at vi er så avhengige av Gardar på topp. Han er rett og slett det eneste oppspillspunktet vi har som er dyktig nok til å holde på ballen og god nok i hodespillet. Tegstrøm er ikke samme type spiller, han også trenger en sterk mann ved sin side, men samtidig mangler han litt fart til at konstellasjonen Tegstrøm/Gardar er særlig aktuell. Tegstrøm er en allround spiller som er litt god på alt, men dessverre ikke god nok med mann i ryggen, som oppspillpunkt eller i hodespillet til å fungere i samme rolle som Gardar.

Bare en svensk spiss som har fått Fredrikstad til å juble.. Og det er Markus Ringberg!! Gud hvor jeg savner den mannen.. Vi trenger nok en spiss til, ut med West f.eks 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340