Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 28 feb 08, 18:47
Endret: 28 feb 08, 18:50
Jeg fikk med meg ca 80-90 % av kampen....

Først av alt: en svak fotballkamp på dårlige baneforhold mellom to lag som har mye å gå på. Minst alarmerende er det kanskje for oss, siden vi vel manglet 4-5 fra vårt antatt sterkeste lag i startoppstillingen.

Mye rufsete spill bakover på banen. Synes spesielt Shabani og Wallace gjorde en del rart og hadde problemer. Savner Patrik Gerrbrand til å styre forsvarsfireren.

Angrepet var tannløst og uten samhandling. Verken Brian West eller Andreas Tegström har styrket sjansene sine med tanke på å spille seg inn på laget. Per i dag er Gardar Johansson og Tarik Elyounoussi klart førstevalg som spissduo. Fofana er trolig tredjevalg. Er spesielt skuffet over Tegström som muligens er vår svakeste spiller i nok en kamp.

Det positive: John Anders Bjørkøy er ganske solid på høyreback. Jeg tror han starter i den posisjonen i seriepremieren mot Brann. Han er rett og slett en bedre fotballspiller enn Czwartek, og vil nok kunne vokse fort i høyrebackposisjon hvis han er innstilt på det. Ellers lar jeg meg igjen imponere over Abgar Barsom som både viser stor arbeidskapsitet og god teknikk. Omtrent like god med begge bein, har blikk for spillet og slår flere veldig gode pasninger. En klar forsterkning!

Erik Bråthen gjør også et positivt inntrykk bakerst.

Negativt: Wehrman kommer mye på etterskudd på sentral midtbane og fortsetter å samle kort. Gashi er ikke langt etter. Det blir nok mange karantener på sentral midtbane utover i sesongen. Da er det er bra det er der vi har best dekning. Spesielt Wehrman lager mange unødvendige frispark når han ikke har dagen (som i dag). Mot Tromsø synes jeg han var veldig god.

Og selve kampen er vi naturligvis heldig som vinner, ettersom Lyn ble snytt for to klare straffespark.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340