Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 23 feb 08, 17:01

Skjønner Kvisvik godt jeg. Han fyller 34 i år. Skulle han være fornøyd med å slite benken i håp om å få litt spilletid i fremtiden? Selvsagt ikke. Han vil spille fotball, nå. Enkelt og greit.

Enten så er/vurderes han god nok til førsteelleveren i FFK denne våren, eller så har han ingen interesse av å bli her. Kvisvik skal ikke bruke de siste to årene av sin karriere på å være reserve for FFK. Da har han mer glede av å spille fotball på et lavere nivå.

Man kan sikkert tolke Kvisviks "utspill" som sutring, hvis man vil. Eller man kan tolke det som et jordnært og realistisk svar på journalistens spørsmål. Jeg velger det siste, så kan andre mene som de vil.

Forøvrig håper jeg at Kvisvik viser seg verdig en plass på laget, og at Grønhagen får det med seg. Selv om Kvisvik ikke skal ha noe klippekort på laget, så skal det ikke stilles krav til at han er 100% på topp i hver eneste kamp heller - for det er det ikke en eneste fotballspiller i hele Norge som er. Skal han stille sånne krav kunne han sparket hele stallen til FFK på timen. Stiller Grønnis de samme krav til Kvisvik som til alle andre så er det bra nok det.   

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340