Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 23 feb 08, 03:26

Opprinnelig postet av Snæbbis
Faen om du skal komme her og sammenligne M.A med nordsjødykkerne. De gutta har ofret liv og helse samt fått bedriten lønn for at Norge har blitt rikt og bygd opp et oljefond som skal finansiere både din og min pensjon, for så og kjempe i tiår for å få erstatning for tapt livskvalitet uten av folk flest bryr seg en dritt.

1.  Nordsjødykkerene tjente rått  Spør noen du kjenner som bodde i stavanger eller bergen på 70-tallet. At det i et erstatningssøksmål er fordelaktig å fremstå som et ynkelig offer, trenger ikke bety at det var realitetene.

2. Ingen tvang de, og det blir for dumt å si at vi de å takke for oljefondet. Vi kunne like gjerne sagt at vi kunne takke oppfinneren av undervannssveisingen. Eller de som serverte mat på platformene slik at folk ikke sulta ihjel ute i havgapet. Ojlefondet har vi på grunn av en massiv innsats fra "halve" Norge.

3. Hva med alle som slet seg ut på verft og under oljeleting? Fordi de ikke kan peke på enkletepisoder så er det ikke like alvorlig?

4. Hva i allverden får deg til å tro at du er i stand til å sammenlikne påkjenningen til MA og en nordsjødykker?

5. "Gitt for landet"? Hva er det for noe sentimentalt vrøvel. Alle som jobber i dette landet og betaler en fornuftig skatt gir masse til landet, faktisk opp imot 50% av sin verdiskapning, og mange helsa si. Bare se på antallet uføretrygdede. At de dykkerene jobba på noen rør som tilfeldigvis transportere ufattelige formuer betyr jo ikke at de har et iboende krav til den formuen. Skulle de ikke fått erstatning om de jobba på kloakkrør? Er det det du mener?

---------------------------

"Hest er best, ingen protest! Klemz"
- Styret i Plankehaugen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340