Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 feb 08, 22:28

Selvfølgelig hadde høyrekant og back vært en drøm det også, men føler at vi er greit forspent der. Vi har Pål Andrè, Jonna, Vidar og Agim på høyrebacken. På høyrekanten har vi Jonna, Barsom, Tarik og Kouadio.

Men jeg føler vi trenger en skikkelig targetman på topp. Gardar har vist seg bra i Østfoldhallen som den spydspissen( alà Nannskog/ Sundgot/Occean) jeg mener vi trenger, men det har jo vært mot dårligere motstand. Han og Tegström kan briljere til tider, men jeg tror ikke de klarer det over lengre tid.

Tarik og Fofana er talenter, store talenter. Jeg tror vi kommer til å dra stor nytte av de to, men siden de er unge må vi forvente store svingninger i prestasjonene. Det har vi jo sett på Tarik under hans tid i FFK, han har sine gode perioder og sine dårlige.

Trulsen er spisstypen jeg tror er bra for FFK. Han er ikke der ennå, men om noen år tror jeg han kan bli meget god. Nå har han jo pådratt seg kyssesyken, og det er jo uvisst hvor mye det vil ha å si for hans 2008-sesong. Tror likevel ikke vi får se Trulsen blomstre i år, men mest sannsynlig senere.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340