Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 16 feb 08, 00:16

Så det er oppe og vedtatt at enten Hoff eller Andersen er en "kjeltring" siden kontrakt(er) uten tvil er blitt forfalsket. Så spørsmålet er om aktoratet klarer å overbevise retten om dette, eller mer spesifikt, overbevise om at det er Andersen som er kjeltringen.

Synes forøvrig det kommer frem mye negativt om Morgan Andersen (og andre) i prosessen. Foruten å ha noen svinn på skogen fra tiden i NISO kommer det nå frem at Andersen ikke var lojal mot Lyn i oppsigelsestiden, han har stjålet dokumenter som er Lyn`s eiendom, han har brutt "gentleman agreements" samt bidratt til et kontraktsrot av dimensjoner i Lyn.

Så selv om han frifinnes for de to tingene han er tiltalt er det vel ingen selvfølge at han ønskes hjertelig velkommen tilbake som FFK direktør av makteliten som fortiden styrer FFK skuta.

Men saken viser kanskje enda tydligere at om du skal overleve blandt de haiene som oppererer i fotballverdenene i dag må du ha det som skal til for å manøvrere mellom de. Morgan har trolig det som skal til og kanskje det vil være gull verdt for FFK i fremtiden. Man må jo akseptere realiteten som den er og i fotballverdenen er realitetetn tydeligvis at "alle er kjeltringer".

Swim with the sharks without being eaten alive!

---------------------------

"Generelt vil jeg si at jo mere opptatt folk er av formasjoner jo mindre greie har de på fotball!"
- Drillo til Radio Fredrikstad etter at Svein Bergstrøm atter en gang stilte seg tvilende til
4-5-1 formasjonen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340