Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 14 feb 08, 06:59

Opprinnelig postet av rød og hvit

Det som kommer fram i denne saken er at her er det et skittent spill som har foregått hvor hensikt har vært å melke mest mulig penger på gode fotballtalenter.

Eller så kan du vinkle det som at MA er mannen i hvit rustning som befrir (og beriker) unggutter fra ulovlig inngåtte slavekontrakter...? 

Jeg sier ikke at MA er plettfri i denne saken. Jeg sier ikke at du tar 100% feil. Men du flagger og fordeler skyld - og bruker ulne ord som moral og etikk.  Det er et skyggeland å bevege seg i siden moral og etikk i aller høyeste grad er subjektivt. 

Men ja, det *kan se ut som* at det har vært et skittent spill. Med mindre du er i retten og får med deg alt er du, som jeg og mange andre, prisgitt medias referat. Og som jeg har nevnt her inne tidligere: De spriker i alle retninger! Samme tid, samme sted, samme utsagn blir jo vektet omtrent 100% forskjellig!

Du baserer din moraloppfattning av Morgan og hans rolle i saken på medias - allerede fargede - fremstilling. Det er i beste fall vanskelig, mener jeg...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f