Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 13 feb 08, 23:43
Opprinnelig postet av TgfkaFFK


Grunnen til at Morgan sitter i rettsalen kan like godt være at han nektet å bli med på ulovlighetene, og med "follow the money"-prinsippet er det det mest sannsynlige.


Dersom du mener MA ikke skjønte hva han var med på vil det si det samme som om du mener at MA er mer enn ualminnelig dum og DET tror ikke jeg.

Det finnes en juridisk dom som skal felles og som forteller omverden om en har forbrutt seg mot denne. For at en skal bli juridisk dømt krever det stor grad av bevisførsel.

Det som kommer fram i denne saken er at her er det et skittent spill som har foregått hvor hensikt har vært å melke mest mulig penger på gode fotballtalenter. Dette spillet har MA vært en del av sammen med Rune Hauge Shittu og andre. At Mikel skulle til Chelsea var opplest og vedtatt (selv om det ikke fantes noen papirer på det). MA sammen med andre i Lyn kanskje, så muligheten av å tjene raske penger og valgte i steden å lage kontrakt med Mikel og Lyn fikk derfor en eiendomsrett til spilleren og stod fritt til å selge ham til MU.

Hele saken vitner om et skittent spill som MA men han har absolutt ikke vært den enestear vært med på.

FFK sitt spørsmål og som de er nødt til både og stille og svare på er: Trenger vi den typen ledere?

Rettsaken handler om forfalsking av en kontrakt - ikke om MA har vært med i et opplegg som ikke tåler dagens lys om det blir brettet ut i hele sin bredde.

Personlig har hele rettsaken vært en stor nedtur for den har avdekket at det har foregått et helt annet skittent spill i kulissene. Hvem som forfalsket hvilke kontrakter har i denne saken blitt underordnet og kun av akademisk interesse.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f