Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 13 feb 08, 23:12

Opprinnelig postet av rød og hvit

Selv om han juridisk sett blir frikjent, mener jeg at det fra alle hold kommer fram at han har spilt samme spill som Hauge, Shittu og kanskje også Brynestad.
Denne saken handler ikke bare om juss eller hvem skal sitte igjen med svarteper når spillet/rettsaken er over. MA var selv med på dette spillet.
Derfor bør han i beste fall ha en beksjeden rolle i FFK

Så du mener at folk som blir frikjent allikevel bør få litt straff? Har du på deg brun skjorte? Litt greiere med straff på bakgrunn av dine personlige moralske oppfatninger istedenfor loven?

Grunnen til at Morgan sitter i rettsalen kan like godt være at han nektet å bli med på ulovlighetene, og med "follow the money"-prinsippet er det det mest sannsynlige.

At statsadvokaten valgte å ta ut tiltale basert på en helt spesielt og lett bestridbar rekkefølge av hendelse og antakelser har jo hittill ikke vist seg særlig lurt. Med mindre statsadvokaten hoster opp bevis som ikke baserer seg på vitneutsagn fra Shittu eller dokumenter som har vært i Shittus hender, så kommer nok Morgan til å gå ut døra av tinghuset med et fett glis. Og Holden kommer til å ligge på en dårlig tapsprosent på 50% i lagmannsretten, noe som er ræva for en statsadvokat.

---------------------------

"Hest er best, ingen protest! Klemz"
- Styret i Plankehaugen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f