Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 13 feb 08, 21:14
Endret: 13 feb 08, 21:16
Opprinnelig postet av TgfkaFFK
1.) Å ha slike "eierintresser" er jo identisk med måten Chelsea gikk fram på: ulovlige avtaler for å omgå FIFAs regelverk. En omgåelse som i enkelte tilfeller har blitt straffet med bøter. Ivorianerene er jo et godt stykke unna

Dette er det nærmeste Chelsea- og Mikel-saken vi kommer, ja. Ulovlige avtaler? Tja, definisjonsspørsmål. I Mikel-saken er det snakk om at agenter som "eide spillerne". Her er det snakk om et samarbeid med en fotballskole i Afrika. Charlton spytter inn store summer hvert år. Litt ala byprosjektet over landegrenser. Men dette er helt klart den mest shady-biten av saken.

Opprinnelig postet av TgfkaFFK
2.) Fredrikstad snappet de ikke opp. Charlton hadde hele tiden hevdet eierintresser gjennom sammarbeidet gjennom ASEC Mimosa. En ren slaveordning. Chelsea kan kun ha eid nigerianeren gjennom en tilsvarende ulovlig avtale.

Det "snappet de ikke opp" som i "signerte de", men FFK "fant frem til spillerne selv" gjennom en norsk agent. De ble ikke tilbudt FFK av Charlton. Først senere i prosessen kom Charlton på banen, og det ble - som sagt - bestemt at Charlton skulle låne de ut til FFK i tre år. Morgan var jo i England og forhandlet med Charlton. Jeg går ut ifra at de der ble enige om at Charlton skulle eie/eide spillerne, men FFK kunne låne dem.

Opprinnelig postet av TgfkaFFK
3.) Har spillerene virkelig en profkontrakt med Charlton? Hvis ja, hvordan i all verden har de fått arbeidstilatelse? Eller har de bare kontrakt med FFK samtidig som det finnes en ulovlig kontrakt mellom FFK og Charlton. Våre unggutter må være over 18, ellers hadde de ikke fått spille for en UFEA-tilknyttet klubb.

Manucho, Afrikamesterskapets store hit, er kjøpt fra en angolsk fotballklubb og er nå under kontrakt med Manchester United. Han har heller ikke arbeidstillatelse i England, men blir lånt ut til Panathinaikos i Hellas i mellomtiden. Jeg går ut ifra at det er en lignende avtale FFK har med Charlton, bare med tre års varighet.

Opprinnelig postet av TgfkaFFK
Det er denne kontrakten jeg regner med Morgan vet FIFA kommer til å regne som ulovlig og at ivorianerene dermed kan beholdes eller selges fra FFK uten å involvere Charlton.

Som sagt, de er her på utlån. FFK kan ikke selge spillere vi ikke eier selv.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f