Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 13 feb 08, 14:08

Flight, jeg bir på ingen måte provosert, av verken dine eller andres holdninger i denne saken.

Det er nemlig som jeg vel har sagt tidligere ,en menneskerett. Noe jeg selvsagt vil forsvare.

Når det gjelder E.Næss, så forsto jeg poenget ditt, men trot ikke du forsto mitt. Nemlig at sannheten som regel ikke er den som enkelte aktøren kommer med for å skape glorier rundt seg sjøl. (P.s filmen er bygget på boka til Næss)

Når det gjelder konspirasjonsteorier, så mener jeg fortsatt at man skyter over mål. Dette fordi om jeg helt klart mener at her er flere aktører inne i bildet som har " ballansert eller vært på den gale siden av loven".

Når det gjelder de siste tankene som enkelte har kastet fram ,nemlig at M.A har handlet på "ordre "e.lign  så må jeg påpeke at dersom dette er ment som forsvar for M.A så er det skivebom. Det er lov til å tenke sjøl. Dersom du ikke klarer det er du en "nyttig idiot", noe jeg iallefall ikke har oppfatta M.A som.

Uansett utfall av retten, skyld eller uskyld vil M.A  ( kanskje dessverre) fortsatt oppfattes som en person med ett meget "frynset" rykte blant mange (trolig majoriteten) av de fotballinteresserte i Norge. Kanskje beklagelig, men disse " frynsene" var M.A også belemra med før han blei ansatt i FFK.

Derfor står jeg fast med mitt utgangspunkt at jeg ikke støttet M.A sin ansettelse i FFK, men det har ikke hindra meg i å innse at M.A  har mange positive sider. Bl.a støttet jeg faktisk M.A i den " striden" som oppsto mellom M.A og K.T.E.

Ps. Jeg vil selvsagt også dersom M.A kommer tilbake i jobben i FFK, støttet opp etter beste evne det han kommer til å bidra med for å utvikle FFK videre. ( sjøl om jeg selvsagt helt sikkert ikke kommer til å bifalle alt)

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340