Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 13 feb 08, 01:20
Endret: 13 feb 08, 01:42
Opprinnelig postet av Shadar

Morgan, med sin NISO-bakgrunn, kunne alle kunstens regler innen overganger og kontrakter da han utnyttet muligheten da den kom. Han brøt den avtalen Chelsea hadde med Lyn om at han bare var midlertidig eie frem til han ble 18 år. Morgan visste godt at denne avtalen ikke var gyldig allikevel da han undertegnet den. Han snøt kanskje hele banden med verdens mest sleipe og skitne agenter samt storklubben Chelskij med Abramovic i bakgrunnen på helt lovlig vis.

Hvis det er slik det var, så gjør man ikke slikt ustraffet. Jeg tror nok at både Chelsea, Abramovic, Shittu og Hauge med venner er ute etter ham. Jeg tror ikke denne skitne bransjen liker å ha en Morgan Andersen der som er så godt informert, de skal ha ham vekk. Morsom om de ikke får det til, tror nok at Morgan kan få god nytte av erfaringen han har fremover hvis han får igjen jobben sin..

Hvis det slik da...

Interessant teori. Jeg er imidlertid langt i fra overbevist om at Morgan Andersen har hatt en så sentral rolle. Polititet i Oslo, en rekke medier og etterhvert stasadvokaten har avgrenset sitt fokus til å stort sett handle om Morgans rolle - ettersom de forlengst har bestemt seg for at de tror han er skyldig - og derfor får man et inntrykk av at Morgan har vært veldig sentral. Hvordan realitetene har vært, med navn som Rune Hauge, John Shittu, ManU og Chelsea i viktige roller, er nok en helt annen historie. Kampen om Mikel begynte lenge før Lyn og Morgan Andersen kom inn i bildet. Det har vært gjort store avtaler under bordet lenge i forveien her. Senere har Mikel utført underlige forsvinningsnumre med spekulasjoner i mediene om kidnappinger og diverse styr. Det er i det hele tatt adskillig som har skjedd her og som Morgan Andersen aldri har vært, eller vært mistenkt for å ha vært, en del av.

Hvis den godeste Morgan virkelig har klart å ta alle disse størrelsene ved nesa midt oppi deres eget infløkte spill og har lurt dem alle trill rundt, da fortjener han medalje. For det må ha vært en bragd på nivå med da Elliot Næss tok rotta på Al Capone, eller noe i den stilen. Men nå tror jeg altså ikke at det er helt sånn det har foregått. Det er hakket mer sannsynlig at noen har funnet det egnet å legge all skylden på Morgan, og at de på en eller annen måte har fått flere store norske medier og politiet i Oslo med seg på denne linja. Jeg har virkelig vanskelig for å forstå hvorfor medier som TV2 og VG velger å dekke denne saken så ensidig som de gjør. Også politiet har virket skråsikre siden lenge før saken var ferdig etterforsket.

Nå som rettssaken har begynt er det gledelig å se at mange andre medier har begynt å engasjere seg, og hvor forskjellig de fremstiller det hele. Jeg undrer på hva VG kommer til skrive, og hva TV2 kommer til å si, hvis Morgan skulle bli blankt frikjent. Må innrømme at fremfor å gjøre kuvending i saken så tror jeg de kommer til å kritisere dommen sønder og sammen hvis ikke Morgan blir dømt. En skandale, vil det hete. Morgan blir ikke renvasket, det vil være rettsapparatet som blir tilsmusset. Og så begynner stadig flere å mene at alt oppstyret rundt denne saken har gjort Morgan så kontroversiell at han må trekke seg fra fotballen og alle andre verv innen idrett all fremtid uansett.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340