Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 07 feb 08, 08:37

Opprinnelig postet av Shadar
Fornøyelig lesning Rat, jeg tror mine bekymringer er sammenlignbare med dine, men jeg tror ikke de er sunne å gå rundt å grunne på. Har vaktbikkja fått noen nye bein å gnaga på de sista åra mener du?   

Hva jeg vet, er at rettsapparatet og de litt høytsvevende rettsprinsippene våre ikke er realiteter som er innført og spikret på plass en gang for alle. Snarere er det et system med visse idealer som er innført som en motvekt mot mobbens evige tørst etter å slakte utpekte hatfigurer, og som det har blitt med tiden, de såkalt "frie" medienes hunger etter å hogge hodet av en kjendis i ny og ne. Jeg ser gjerne at rettsystemet vårt med alle dets flotte ordninger og fabelaktige idealer viser seg sterkest i denne saken, men jeg er på ingen måte overbevist. De som klarer å spille på lag med medienes iver etter stadig nye sensasjonsoppslag har nok, som vanlig, de sterkeste kortene på hånden.

Det sagt, så har vi sett langt alvorligere tilfeller av heksejakt mot enkeltpersoner i mediene de siste årene. Men hva kan man vel gjøre med det, annet enn å forsøke å påpeke det så godt man kan? Bli veggis og livnære seg på ris og yoghurt og åndelig kontemplasjon? My sweet lord...

 

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340