Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 05 feb 08, 13:20

Hmm. Trodde ikke jeg kjente noen av de involverte i denne saken, men verden er visst ikke stor nok til det. I hine hårde dager leste jeg førsteavdeling jus sammen med denne statsadvokaten, Svein Holden. Og en nær og god venn av meg gikk i klasse med Morgan Andersen på skolen, har det vist seg. De to sloss visst en hel del, den gangen. Kompisen min beskriver Morgan fra de dager som en meget rettferdig og rettsskaffen person, og en utpreget ledertype.

Svein er en ryddig og fin fyr, forresten. Tror ikke han er en sånn fyr som absolutt vil vinne saken for enhver pris. Han vinner bare hvis han har en god sak. All kudos til Svein for det, det er sånn det skal være.

Ja ja, litt sladder mens vi venter, hva?  

Tilbake til saken for et øyeblikk, så har jeg en liten bekymring angående at dette er en straffesak, og at radarparet Shittu/Mikel ikke synes å være så ivrige på å forklare noenting i retten. Som jeg ser det blir det veldig vanskelig å få fram hele saken uten en forklaring fra (minst en av )de to. Uten den forklaringen kan resultatet veldig godt bli at Morgan blir frifunnet fordi bevisene mot ham ikke er holdbare utover enhver rimelig tvil - men at det blir hengende ved en uklarhet, en følelse av at han nok kanskje egentlig er skyldig, fordi det motsatte heller ikke blir lett å bevise uten hovedpersonenes forklaringer. I en rettsal er det ikke nødvendig å bevise sin uskyld, men overfor medienes selvoppnevnte domstol kan det fort være en helt annen historie. Det kan fort vekk holde det, for å vippe Morgan av pinnen for godt. Så kan hele retssalsskuespillet seile sin egen sjø.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340